Zakelijk

 

Compositum is de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) van Eindhoven. Het is een overkoepelend orgaan waarbij de drie Eindhovense studentengezelligheidsverenigingen aangesloten zijn. Compositum heeft als doel om het overleg en de samenwerking van haar lidverenigingen – Eindhovens Studenten Corps, SSRE en Demos – te bevorderen, haar lidverenigingen en het (actieve) Eindhovense studentenleven in het algemeen te promoten en het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de lidverengingen.

De drie lidverenigingen tezamen tellen ruim 1000 actieve leden met een uitgebreide verscheidenheid aan karakters, interesses en hobby’s. In Eindhoven kan de student ervoor kiezen om aan de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen  of aan de Design Academy te studeren, daardoor is de verscheidenheid aan studies heel groot. Deze studenten zijn allen gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie en hebben zich vaak naast hun studie ook organisatorisch en sociaal sterk ontwikkeld, door onder andere ervaring op te doen met bestuurlijke activiteiten binnen de vereniging of het dispuut. Vanzelfsprekend kan het voor bedrijven aldus erg interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder al deze verschillende studenten. Compositum biedt hier dan ook diverse mogelijkheden toe.

Compositum organiseert jaarlijks een aantal grote evenementen waar veel aankomende studenten op af komen. Zo organiseert zij elk jaar tijdens de introductieweek van de Technische Universiteit Eindhoven een groot feest waar ruim 2000 nieuwe studenten aanwezig zijn. Daarnaast organiseert Compositum voor de huidige en aankomende besturen van de drie studentenverenigingen een bedrijvendiner, waar zij in contact komen met bedrijven.

Mogelijkheden

Enkele voorbeelden van sponsormogelijkheden zijn:

  • Adverteren op onze website
  • Adverteren op onze facebook
  • Adverteren via promotiemateriaal
  • Deelnemen aan het bedrijvendiner
  • Eigen actie

 

Een samenwerking met Compositum biedt uw bedrijf de mogelijkheden om doelgericht de volgende groepen te bereiken: leden van het Eindhovens Studenten Corps, SSRE en Demos, Eindhovense studenten en aankomende studenten.

Indien u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Compositum en meer over de diverse mogelijkheden te weten wilt komen, kunt u contact opnemen met de Penningmeester, Jelle Teusink, via penningmeester@compositum.nl. Hij kan de mogelijkheden verder toelichten en u een digitale brochure toezenden.