Laatste afgelopen Evenementen

Borreldag E.S.C

Ten Hagestraat 13 Ten Hagestaat 13, Eindhoven

Het Eindhovens Studenten Corps is de oudste en actiefste studenten vereniging in Eindhoven. Met een sociëteit gelegen in hartje centrum is dit de plek waar ruim 400 leden uit vrijwel alle studierichtingen van TU/e, Fontys en de Design Academy wekelijks samen komen.
Nu de Na Examen Dagen voorbij zijn en de Intro nog ver weg is worden er in de tussentijd verschillende activiteiten door het E.S.C georganiseerd om aankomende studenten zoals jij toch kennis te laten maken met het gezellige studentenleven in Eindhoven.

Open Baravond E.S.V. Demos

Sociëteit de Keizer Keizersgracht 17, Eindhoven

Demos is de jongste studentengezelligheidsvereniging van Eindhoven. Bij Demos is gelijkwaardigheid zeer belangrijk. Dit betekent dat het niet uitmaakt of je eerste of vijfde jaars bent, bij Demos wordt iedereen hetzelfde behandelt. Bij Demos kies je zelf hoeveel je wil doen. Wil je veel organiseren of alleen eens per maand even een drankje komen doen aan de bar, bij Demos kan het; niets moet, alles kan. Door het kleine karakter van Demos is het een hele hechte vereniging, iedereen kent elkaar en er is altijd wel iemand om gezellig mee te babbelen. Zin om een keer te komen kijken en gezellige nieuwe mensen te ontmoeten? Kom langs op één van onze open baravonden!